’YAKITORI’ – kurs online

Dlaczego nasz kurs? Koniecznie zobacz:

Zapisz się na powiadomienie aby nie przegapić kolejnej edycji

CTA Button

W KURSIE CZEKA NA CIEBIE

Kurs YAKITORI
Kurs YAKITORI
Dostęp na 2 lata
899 brutto
8 MODUŁÓW I 50 LEKCJI
PONAD 6h TEORII I PRAKTYKI BEZ LANIA WODY
GRUPA DLA KURSANTÓW
SESJE Q&A NA ŻYWO
ZNIŻKI U PARTNERÓW KURSU
NIEZWYKŁE KONKURSY
BONUSY

Lata nauki oraz doświadczenia zebrane w jednym miejscu

ZNIŻKI U PARTNERÓW

Kupując ten kurs otrzymujesz także zniżki u naszych partnerów. Już na starcie możesz dzięki temu oszczędzić nawet kilkaset złotych. Zniżki obejmują produkty następujących marek:

Nauczymy Cię robić szaszłyki, po których opada kopara

Nawet, jeśli jesteś totalnie początkujący

Zobacz poniżej 13 z ponad 45 pozycji:

NAUCZYSZ SIĘ

Kurs YAKITORI
PRECYZYJNIE I SZYBKO FILETOWAĆ KURCZAKA STOSUJĄC JAPOŃSKIE TECHNIKI
WYKORZYSTAĆ KAŻDY KAWAŁEK KURCZAKA I ZREDUKOWAĆ FOOD WASTE
PORCJOWAĆ KURCZAKA NA 29 RÓŻNYCH MIĘŚNI
PRZYGOTOWAĆ 45 RÓŻNYCH SZASZŁYKÓW W TYM:
SZASZŁYKI MIĘSNE – NIE TYLKO Z KURCZAKA
SZASZŁYKI WEGETARIAŃSKIE
JAK ZROBIĆ TARE ORAZ PODSTAWOWE MARYNATY
JAKIEGO KURCZAKA WYBRAĆ
JAKI ROZPALAĆ I GASIĆ GRILL
CZYM RÓŻNI SIĘ WĘGIEL DRZEWNY OD BINCHOTANU

A TO WSZYSTKO TYLKO CZĘŚĆ Z WIELU LEKCJI!

PEŁNY SPIS LEKCJI ZNAJDZIESZ PONIŻEJ

ZOBACZ JEDNĄ Z DARMOWYCH MINI LEKCJI

Zapisz się na powiadomienie!

CTA Button

KONKURSY

Nasi kursanci, będą mieli dostęp do wyjątkowych konkursów, przekonaj się sam:

SPIS LEKCJI

Kurs składa się z 8 modułów i 53 lekcji:

(Kliknij w nazwę modułu, żeby zobaczyć listę lekcji)

Rozwijane Menu

POZNAJ TWÓRCÓW

WOJCIECH POPOW

Jestem szefem kuchni oraz szefem kreatywnym w hotelu z dwoma kluczami Michelin. Moje doświadczenie obejmuje pracę w takich ikonach światowej gastronomii jak Noma w Kopenhadze, Yashin oraz Maze Gordona Ramsaya w Londynie. W trakcie swojej kariery miałem również okazję zdobywać liczne nagrody, w tym pierwsze miejsce w trzydniowym konkursie 'Sushi Awards’ w 2014 roku oraz pierwsze miejsce w Washoku Challenge w Paryżu w 2019 roku, które zabrało mnie na światowy finał w Tokyo, gdzie mialem możliwość zaprezentować swoje danie przed Yoshihiro Murata. Dla mnie gotowanie to nie tylko rzemiosło, ale przede wszystkim sztuka, gdzie każdy detal ma znaczenie – od jakości składników, przez technikę przygotowania, aż po finalną prezentację dania.

Pasja do eksplorowania i eksperymentowania w kuchni doprowadziła mnie do zgłębiania sztuki fermentacji, produkcji sake, czy też pracy z technologiami molekularnymi. W mojej kuchni znajdziecie nie tylko klasyczne smaki, ale także innowacyjne połączenia, inspirowane naturą i tym, co możemy znaleźć w lesie czy na lokalnym rynku.

MARCIN BATAROWSKI

Jestem szefem kuchni, który zdobywał doświadczenie w prestiżowych miejscach, takich jak Maru London oraz moje obecne miejsce pracy – Hotel Beaverbrook, wyróżniony dwoma kluczami Michelin.

Moja pasja do kuchni japońskiej sprawia, że nieustannie zgłębiam jej tajniki, doceniając klasyczne dania za ich prostotę, harmonię smaków i doskonałą technikę wykonania. Aby rozwijać swoje umiejętności i czerpać inspirację, regularnie odwiedzam japońskie restauracje na całym świecie.

Nieustannie doskonalę swoją wiedzę, uczestnicząc w kursach i szkoleniach, takich jak Japanese Cuisine and Dietary Culture Development Committee.

Moja fascynacja Japonią sięga jednak dalej niż kulinaria – inspirując się jej kulturą i estetyką, zajmuję się fotografią, starając się uchwycić zarówno piękno krajobrazów, jak i kunszt japońskich dań. Dla mnie kuchnia to sztuka w najczystszej formie, którą z pasją tworzę i odkrywam każdego dnia.

NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANE PYTANIA

FAQ

Najczęściej Zadawane Pytania
Czy muszę mieć drogi sprzęt, żeby móc nauczyć się yakitori?
Nie, na początek wystarczy ostry nóż i dobre chęci.
Czy musze być profesjonalnym kucharzem, żeby dać sobie radę?
Nie musisz. Możesz być totalnie początkujący. Poprowadzimy Cię za rękę i dowiesz się krok po kroku jak, gdzie i co należy zrobić.
Czy jeśli nie będę przy komputerze, to mogę przerobić lekcje w późniejszym terminie?
Tak, lekcje są już nagrane i sam decydujesz, kiedy i w jakiej kolejności je obejrzysz. Platforma działa świetnie nie tylko na komputerze, ale również na telefonie i tablecie.
Kiedy zaczynają się lekcje?
Od razu dostajesz dostęp do większości lekcji i możesz je obejrzeć w dowolnej kolejności. Pozostałe lekcje będą pojawiały się cyklicznie w kolejnych tygodniach, a w przeciągu miesiąca będziesz mieć dostęp do wszystkich lekcji.
Jak można zapłacić za kurs?
Za pomocą przelewu internetowego, kartą, PayPalem, albo w 3 ratach.
Czy można kupić kurs jako prezent?
Owszem, wystarczy zaznaczyć przy zakupie okienko ‘prezent’ a na maila otrzymasz voucher z dostępem do kursu.
Czy dostanę fakturę na firmę?
Tak, wystarczy, że podasz przy zamówieniu dane swojej firmy.
Mam pytanie o ten kurs. Jak mogę się z Wami skontaktować?
Napisz do nas na info@shtosy.pl – odpowiemy najszybciej jak to będzie możliwe.

CZY POWSTANA KOLEJNE KURSY?

Tak, ale tylko jeśli zobaczymy, że jest dla kogo je tworzyć! To właśnie sprzedaż kursu YAKITORI zdecyduje o przyszłych projektach. Jeśli chcesz, by pojawiły się kolejne, wesprzyj nas, dołącz do kursu i razem rozwijajmy tę kulinarną przygodę! 

CTA Button

KUPUJAC TEN KURS WSPIERASZ NASZA PRACE I DAJESZ NAM MOZLIWOŚĆ NAGRYWANIA KOLEJNYCH KURSÓW, ABYŚMY MOGLI DALEJ DZIELIĆ SIĘ Z TOBA NASZA WIEDŹA.

OTO LISTA TEGO CO DLA WAS ZAPLANOWALIŚMY.

Zamówienie

899.00

PLN

Zamów

Szkolenia napędza Team SHTOS czyli Wojtek i Marcin 

we własnej osobie.


Copyright © 2024 SHTOSY.PL


Regulamin | Regulamin Konta |  Polityka Prywatoności